Joost Bauwens
Joost BauwensVoorzitter
“Samen met alle betrokkenen probeer ik voor een soepel en goed functionerende Voedselbank te zorgen en zodoende onze deelnemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.”
.
Hans der Kinderen
Hans der KinderenPenningmeester
“Ik zorg voor een gezonde financiële huishouding. Dankzij donateurs bekostigen wij de voedselwerving, voedselveiligheid en uitgifte van de Voedselbank Breda.”
.
Monique Beauchez
Monique BeauchezBestuurslid vrijwilligers
“Een fantastisch team vrijwilligers: jong/oud, toegewijd, enthousiast en flexibel. Ik kan mijn ervaring als coach inzetten door hen aandacht, ondersteuning en een luisterend oor te geven.”

Jolande Calkoen
Jolande CalkoenBestuurslid deelnemers
“Zorgen en problemen horen bij het leven, maar het kunnen er ook zóveel worden dat het je draagkracht te boven gaat. Dan heb je een steuntje in de rug of een helpende hand nodig. Zo’n functie heeft de Voedselbank.“

Thijs Verhees
Thijs VerheesAlgemeen coördinator bedrijfsvoering
“Ik coördineer mensen, middelen en methoden, voor een effectieve bedrijfsvoering van de Voedselbank Breda. Mijn betrokkenheid, fascinatie en loyaliteit naar mensen is zijn hiervoor mijn fundament.”
.
Ad van Aalst
Ad van AalstCoördinator communicatie
“ Door een levendige communicatie en PR zoveel mogelijk mensen, bedrijven, instellingen en organisaties in Breda laten weten dat er in hun stad een Voedselbank (nodig) is. Dat er mensen wekelijks afhankelijk zijn van (voedsel) hulp.”