Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 550 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen, voedsel of service- en dienstverlening is. Zonder uw donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via secretariaat@voedselbankbreda.nl
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda20 mei 2020 @ 20:16
Wat een geweldig gebaar in verband met het aankomend Suikerfeest! Onze vrienden van Lades Breda kwamen vandaag diverse halal voedselproducten afgeven. Denk aan rijst, linzen, kikkererwten, vleeswaren, snoepjes en nog veel meer! Bedankt Serife Özkan Sakar en Ismet Ozkan. Jullie zijn kanjers!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda19 mei 2020 @ 05:25
Bedankt 🧡.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda14 mei 2020 @ 18:23
De actie loopt nog tot en met zondag.
Albert Heijn Bisschopshoeve
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda13 mei 2020 @ 17:30
Ook wij ontvangen van ExxonMobil en Esso gratis diesel. Fantastisch want hiermee besparen we zo’n € 500,- per maand. En dat kunnen we goed gebruiken, zeker nu.
Voedselbank Breda
ExxonMobil Nederland
In de strijd tegen het coronavirus schenkt Esso brandstof aan verschillende voedselbanken. Hun voertuigen kunnen gratis tanken bij enkele geselecteerde Esso tankstations. Lees meer op https://exxonmobil.co/2Ahk7Wa #samentegencorona
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda8 mei 2020 @ 11:58
De muzikale begeleiding van vandaag.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda7 mei 2020 @ 14:55
Met het recyclen van flessen kan je gelijk de Voedselbank Breda steunen. En dat is al volop gedaan de afgelopen periode 👇🏼.