Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 400 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda4 mei 2019 @ 17:35
Deze week hebben we een groot aantal deelnemers mogen verblijden met een waardebon van €10 van de Reshare Store op de Markendaalseweg 50 in Breda.
In deze hippe kledingwinkel kan je terecht voor tweedehands en vintagekleding voor zowel dames, heren en kinderen. Bedankt Reshare! www.resharestore.nl
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda28 april 2019 @ 15:29
In de St. Willibrorduskerk te Teteringen vindt jaarlijks de Chrismamis plaats, zo ook 17 april jl.
Deze keer waren onze vrijwilligers Peter Krusemeijer, René de Graaf en André Marijnissen hierbij aanwezig.
Tijdens deze overvolle mis brachten mensen een gift mee.
Hiervoor koos de Caritas Augustinusparochie 2 projecten uit waaronder Voedselbank Breda.
Voor ons als Voedselbank hield dit in:
6 volle rolcontainers voedsel.
* Dank aan alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt *
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda26 april 2019 @ 12:14
Wederom een dikke duim voor hygiëne en voedselveiligheid bij de Voedselbank Breda.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda17 april 2019 @ 13:27
Bij een paasontbijt mag geen kaas ontbreken vinden Hendrik en Marcella, kenners in kaas en delicatessen aan het Valkeniersplein 1 in Breda.
Daarom doneren zij op goede vrijdag een pond kaas voor al onze deelnemers zodat ook zij kunnen proeven waarom deze kaaswinkel eerder deze maand is uitgeroepen tot beste van Nederland.
Wij bedanken Hendrik en Marcella voor deze gulle geste! www.hendrikenmarcella.nl #bredakaas
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda16 april 2019 @ 15:42
De leerlingen van de International School Breda hebben vandaag hun best gedaan om op 5 verschillende manieren voedsel en geld in te zamelen voor de Voedselbank Breda. Na de meivakantie krijgen ze de uitslag over welke groep het meest heeft ingezameld. Wordt vervolgd dus, spannend! #ISBCares