Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 550 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen, voedsel of service- en dienstverlening is. Zonder uw donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via secretariaat@voedselbankbreda.nl
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda29 mei 2020 @ 12:13
Noteer alvast in de agenda! Op dinsdag 9 juni ruilen de cadetten van de KMA hun uniform om voor een oranje T-shirt van de Voedselbank Breda, om in alle AH-filialen in Breda voedselproducten in te zamelen. Deze bijzondere samenwerking tussen onze 'vrienden' heeft nog niet eerder in deze vorm plaatsgevonden. Van 9.00-14.00 uur staan 36 cadetten verspreid over de filialen in Breda klaar om uw donatie in ontvangst te nemen. Zie hieronder de deelnemende filialen en help mee!

Albert Heijn De Burcht
Albert Heijn Moerwijk Breda
Albert Heijn Valkeniersplein
Albert Heijn Bisschopshoeve
Albert Heijn Heksenwaag
Albert Heijn Prinsenbeek
Albert Heijn Brabantplein
Albert Heijn Ulvenhout
Albert Heijn Crogtdijk
Albert Heijn Haagdijk 1424
Albert Heijn Ginnekenweg
Albert Heijn Princenhage
Albert Heijn Bavel

Grote dank aan Nicolien Duijndam en Joline Smits van de KMA, Kasteel Breda voor de samenwerking in de voorbereidingen!

Paul van Midde, bedankt voor de coördinatie van de actie!

Albert Heijn, bedankt voor de landelijke steun!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda20 mei 2020 @ 20:16
Wat een geweldig gebaar in verband met het aankomend Suikerfeest! Onze vrienden van Lades Breda kwamen vandaag diverse halal voedselproducten afgeven. Denk aan rijst, linzen, kikkererwten, vleeswaren, snoepjes en nog veel meer! Bedankt Serife Özkan Sakar en Ismet Ozkan. Jullie zijn kanjers!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda19 mei 2020 @ 05:25
Bedankt 🧡.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda14 mei 2020 @ 18:23
De actie loopt nog tot en met zondag.
Albert Heijn Bisschopshoeve
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda13 mei 2020 @ 17:30
Ook wij ontvangen van ExxonMobil en Esso gratis diesel. Fantastisch want hiermee besparen we zo’n € 500,- per maand. En dat kunnen we goed gebruiken, zeker nu.
Voedselbank Breda
ExxonMobil Nederland
In de strijd tegen het coronavirus schenkt Esso brandstof aan verschillende voedselbanken. Hun voertuigen kunnen gratis tanken bij enkele geselecteerde Esso tankstations. Lees meer op https://exxonmobil.co/2Ahk7Wa #samentegencorona
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda8 mei 2020 @ 11:58
De muzikale begeleiding van vandaag.