Nieuws2016-10-17T08:20:12+00:00

Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 400 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda20 januari 2019 @ 12:34
Help ons mee in onze strijd en deel armoede een rake klap uit door € 3,- te doneren aan de Voedselbank Breda. Sms RAAK naar 4333 of klik op deze link https://www.qrtsjing.com/checkout/483L594 om onze actie te steunen. Voeg je bij onze ambassadeurs Robert Maaskant, Guido Weijers, Hélène Hendriks, Peter Krusemeijer, Leentje van den Berg en René de Graaf!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda12 januari 2019 @ 10:43
BN De Stem heeft aandacht voor onze campagne!!!

Bekende Bredanaars delen ‘rake klap uit’ voor de voedselbank

https://www.bndestem.nl/breda/bekende-bredanaars-delen-rake-klap-uit-voor-de-voedselbank~aaf1af22/
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft de omslagfoto bijgewerkt.9 januari 2019 @ 16:51
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda9 januari 2019 @ 16:44
De gezichten van onze campagne! Onze dank aan onze trouwe vrijwilligers Peter Krusemeijer, Leentje van den Berg en René de Graaf. Natuurlijk ook fantastisch dat we gesteund worden door onze bekende Bredanaars Robert Maaskant, Hélène Hendriks en Guido Weijers!

Delen = supertof!!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda9 januari 2019 @ 11:19
Campagne is begonnen, we zijn er erg trots op! Deel armoede ook een rake klap uit en steun de Voedselbank Breda!
Op deze pagina vragen we de persoonsgegevens van degene die ondersteuning van de Voedselbank Breda wil aanvragen. Alle rode titels zijn velden waar een invoer verplicht is.
  • Aanvrager Iedereen met een woonadres in de gemeente Breda kan een aanvraag doen voor ondersteuning van de Voedselbank. Indien er meerdere personen samen een huishouden voeren op één adres, moet de aanvraag gedaan worden door de hoofdbewoner van het opgegeven adres in Breda. De aanvrager is verantwoordelijk voor het juist en volledig invullen van het formulier, ook als u bij het invullen geholpen wordt. Aanhef of aanspreektitel We vinden het belangrijk om u op de juiste wijze aan te spreken. Daarom is er naast de keuze voor Mevr. en Dhr. ook de aanhef "Aanvrager" toegevoegd waardoor een gender neutrale aanhef,  bijv.  Geachte aanvrager Robin van Winkel mogelijk is.
  • Voornaam Roepnaam van de aanvrager
  • Voorletters Dit zijn de voorletters zoals die op uw identiteitsbewijs zijn vermeld.
  • Tussenvoeging Sommige achternamen voegen een woord toe aan de achternaam, bijv. "van de" ,"La","Dos" of "El". Voor een juiste alfabetisering vragen we om deze tussenvoeging los van de achternaam op te geven.
  • Achternaam Dit is de naam zoals die vermeld is op het identiteitsbewijs van de aanvrager.
  • Geboortedatum De geboortedatum van de aanvrager zoals vermeld op het identiteitsbewijs. LET OP Het is het makkelijkst om eerst het jaar te kiezen, daarna de maand en als laatste de geboortedag.
  • Telefoonnummer Geef hier het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent. Als u niet op een vast telefoonnummer te bereiken bent hoeft u dit veld niet in te vullen.
  • Mobiel nummer Een mobiel nummer waarop u bereikbaar bent is een verplicht veld. De reden hiervoor is dat alle berichten van de Voedselbank ALTIJD via SMS worden verzonden. Niet iedereen is altijd per e-mail te bereiken en alle mobiele telefoons kunnen SMS ontvangen.
  • E-mailadres Hoewel niet iedereen altijd de toegang heeft tot e-mail is het voor het gebruik van dit online-formulier noodzakelijk dat er een e-mailadres beschikbaar is waar de aanvrager de bevestiging en andere berichten over deze aanvraag kan ontvangen. Als de aanvrager geen toegang heeft tot e-mail is het verstandig om de aanvraag op papier te doen. Hiervoor is een PDF beschikbaar die uitgeprint en opgestuurd kan worden.