Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 400 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda16 juli 2019 @ 16:46
Kenfood markt en de Voedselbank Breda hebben de handen ineen geslagen om halal-vlees in te zamelen voor onze ruim 400 moslimdeelnemers!

In het kader van het aankomend Offerfeest (Eid-ul-Adha 11-15 augustus) doen we een beroep op de moslimgemeenschap in Breda om 1/3 van hun offervlees te doneren aan de Voedselbank Breda.

Moslims die aan deze actie willen deelnemen kunnen uiterlijk tot en met 9 augustus hun donatie bestellen bij de islamitische slager van Kenfood aan de Nieuwe Hagedijk 22-24 in Breda.

Kenfood zorgt via hun eigen slager voor een eerlijke verdeling en uitreiking aan de minder bedeelde moslim deelnemers van de Voedselbank Breda.

We hopen dat deze actie een mooie opbrengst zal opleveren. Doe mee en geef het Offerfeest een waardige invulling.
Voor solidair Breda!

Lades BredaDiyanet BredaHDV Breda Yeni Camii Kadinlar KoluMoskee Arrahman BredaBN DeStemJohn Bas
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda9 juli 2019 @ 13:01
Albert Heijn Heksenwaag, onze 'kampioenen inzamelaars van voedselkratten' zijn er weer klaar voor! Gaan zij hun eigen record van 182 voedselkratten (2017) doorbreken? We hopen natuurlijk van wel, veel succes daar in Winkelcentrum Heksenwiel!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda3 juli 2019 @ 13:38
Voedselbank Breda weer onder de aandacht. Deze keer met dank aan Fleur Duffhuis van PuinHope.

https://puinhope.nl/vrijwilligerswerk/de-voedselbank-breda/
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda2 juli 2019 @ 20:09
Eindresultaat inzamelingsactie Albert Heijn: locatie Albert Heijn Martens Bavel 21 kratten en Albert Heijn Bisschopshoeve 49 kratten! Wat een opbrengst! Bedankt AH Bavel en Bisschopshoeve en natuurlijk de klanten van deze supermarkten. Bijzondere dank voor de vrijwilligers die zich hebben ingezet. Jullie zijn top! Samen staan we sterk!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda29 juni 2019 @ 13:01
Team Voedselbank Breda staat klaar op het Bier en Ballen Festival!