Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 500 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda8 november 2019 @ 17:04
Verslagen hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze trouwe vrijwilliger Bert van Gils. Bert zette zich al sinds 2013 in als chauffeur bij de Voedselbank Breda. We konden altijd een beroep op hem doen, hij was een steunpilaar waar we altijd op konden rekenen. We zullen hem erg missen. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda voelt zich dankbaar.7 november 2019 @ 10:49
Deze week kregen we van een visgroothandel ruim 500 kg Mahi Mahi filets. De goudmakreel, zoals deze vis ook wel wordt genoemd, heeft een zoetige smaak en is op veel verschillende manieren te bereiden. Gezien de grote vraag naar vis zijn wij erg blij met deze genereuze donatie.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda5 november 2019 @ 08:00
De afgelopen weken hebben de klanten van Jumbo Breda Moerwijk royaal hun statiegeldbonnen ingeleverd voor de Voedselbank Breda. Daardoor konden we voor bijna 300 euro aan rijst en pasta inkopen voor onze deelnemers. Jumbo klanten bedankt!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda1 november 2019 @ 16:23
Geschrokken en verdrietig hebben we kennis genomen van het overlijden van onze collega vrijwilliger Erwin Oranje. Niet alleen wij, maar ook zeker onze deelnemers zullen Erwin ontzettend missen. We wensen al zijn dierbare familie en vrienden veel sterkte met dit verlies. Namens het bestuur, vrijwilligers en deelnemers van de Voedselbank Breda.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda31 oktober 2019 @ 11:42
Onze vrijwilligers gaven afgelopen zaterdag, tijdens de open dag van de Voedselbank Breda, alle bezoekers een goodiebag mee. Dankzij onze sponsoren was deze gevuld met allerlei lekkers.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda28 oktober 2019 @ 08:33
Onze vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag goederen ingezameld bij Jumbo Belcrumweg Breda. Een prachtige opbrengst dankzij de vele donaties. Hartelijk dank!