Monique Beauchez:

“De Voedselbank werkt met een fantastisch team vrijwilligers: jong / oud, toegewijd, enthousiast en flexibel. Ik kan mijn ervaring als coach hier – indien nodig- inzetten door hen mijn aandacht, ondersteuning en een luisterend oor te geven. Zodat onze vrijwilligers, van onschatbare waarde voor de Voedselbank, zo gemotiveerd blijven als ze nu zijn!”

Naam
Monique Beauchez

Functie/rol bij de Voedselbank Breda
Bestuurslid vrijwilligers
Vertrouwenscontactpersoon vrijwilligers

Actief sinds
februari 2019

Contactgegevens
E. monique@voedselbankbreda.nl
T. 06 227 99 203

Profiel
– Ruim 25 jaar trainer/coach leiderschap en persoonlijke ontwikkeling
– Vrijwilligster Voedselbank Breda

Waarom de Voedselbank Breda?

“We zijn allen verbonden met elkaar, op een groter en kleiner gebied.
En in die verbondenheid ben je soms “gever” en soms “ontvanger”.
Dit laatste is het geval als je bij de Voedselbank terecht komt , omdat je – door omstandigheden- tijdelijk kwetsbaar bent geraakt in je dagelijkse bestaansbehoefte: eten en drinken. Hoe schrijnend is dit in ons welvarende Breda. Nu ik voor de Voedselbank actief ben, ben ik me zeer bewust geworden hoe belangrijk dit “vangnet” is , hoeveel steun het onze deelnemers geeft en ook hoe dapper het is dat mensen om deze hulp durven te vragen. En van de andere kant: wat voor een fantastisch team vrijwilligers deze hulp geeft.
Kortom: Ik vind het geweldig dat de Voedselbank bestaat en ik vind het fijn dat ik als bestuurslid de verbindende schakel tussen vrijwilligers en bestuur ben en zo bijdraag aan onze onderlinge verbondenheid. Tevens krijgt mijn leven er ook meer betekenis door en dat maakt me dankbaar.”