Michiel van Schaik:

“Ik zorg voor een gezonde financiële huishouding. Dankzij vele donateurs en fondsenverstrekkers worden wij in staat gesteld, met alleen vrijwilligers, de voedselwerving, voedselveiligheid en uitgifte te kunnen bekostigen om stadsgenoten door een moeilijke periode heen te helpen.“

Naam
Michiel van Schaik

Functie/rol bij de Voedselbank Breda
Penningmeester

Actief sinds
maart 2015

Contactgegevens
E. michielspost@gmail.com
T. 06-53252143

Profiel
• 30 jaar leiding gegeven aan commercieel technische organisaties.
• Commissaris toezichthouder bij commerciële en maatschappelijke organisaties.
• Vrijwilliger bij de Voedselbank Breda.

Waarom de Voedselbank Breda?
“Veel geluk gehad in mijn leven. Dat geluk niet vanzelfsprekend is zie ik dagelijks om me heen. Door een veelvoud van omstandigheden kun je zo in de financiële problemen geraken en dan heb je gedurende deze moeilijke periode de zekerheid nodig voor de basisbehoefte voor jou en je gezin: Voeding!

Ik vind het fijn om tezamen met zo veel fijne vrijwilligers mijn ervaring en kennis te kunnen inzetten om mensen te helpen weer op eigen benen te komen.”