Financiële ondersteuning van ons werk

Naast het voedsel dat de Voedselbank gratis ontvangt van bedrijven en particulieren, is uw financiële donatie hard nodig voor het dekken van onkosten zoals huisvesting, water en elektra. Omdat de Voedselbank Breda een ANBI status is toegekend, is uw financiële donatie voor de belasting aftrekbaar.

Wij werken transparant. Alle transacties worden behandeld door het bestuur van de Voedselbank en hier vindt u ons jaarverslag waar u geïnformeerd wordt over onze activiteiten en de financiële verantwoording kunt inzien.

Hoe kunt u doneren?

  • Bestel een van onze "donatiepakketten" op deze pagina.
  • U kunt natuurlijk ook zelf een donatie doen op ons rekeningnummer:

IBAN: NL37 INGB 0005 3881 89
t.n.v. Stichting Voedselbank Breda

Heeft u vragen of opmerkingen over het doneren aan de Voedselbank Breda?
Neem gerust contact met ons op.

Met uw donatie steunt u de Voedselbank Breda

  • in de huisvestingkosten, water en elektra etc.
  • voor de brandstof- en onderhoudskosten voor onze wagens
  • in de organisatiekosten van één of meerdere voedselpakketen (€3,- per pakket)
  • om één avond in het jaar een bedankje te organiseren voor de 40 vrijwilligers die zich elke week 3 dagen (en meer) belangeloos inzetten voor de Voedselbank
  • in de wensen die we als voedselbank hebben. Dit zijn incidentele kosten om bijvoorbeeld apparatuur aan te schaffen om zuiniger en efficiënter te werken of kosten die we moeten maken om volgens de verplichte voedselvoorschriften te kunnen werken. Neem gerust contact met ons op om onze wensenlijst te ontvangen.

Bedankt!

Voedselbank Breda waardeert onze donateurs zeer en we bedanken u of uw bedrijf graag op onze Facebook– en Twitter pagina. Als u hier interesse in heeft kunt u een e-mail (met eventueel actiefoto) sturen naar actie@voedselbankbreda.nl

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en inzet.