Dion Broeders

“Bij de Voedselbank Breda telt het echte verhaal van onze deelnemers. In een wereld vol regels en procedures voel ik mij geroepen om de hulpvragen met een warm hart aan te horen en te beoordelen. Zo komen we tot  eerlijk maatwerk voor elke Bredanaar die onze hulpverlening nodig heeft.”

Naam
Dion Broeders

Functie/rol bij de Voedselbank Breda
Bestuurslid Deelnemers

Actief sinds
September 2019

Contactgegevens
E. dion@voedselbankbreda.nl

Profiel
– Verpleegkundige/zorgmanager
– Handige klusser
– Maatschappelijk betrokken.

Waarom de Voedselbank Breda?

“Als zorgverlener in hart en nieren heb ik altijd al oog gehad voor kwetsbare mensen en bijzondere doelgroepen. Zijdelings, via mijn privé netwerk, maakte ik kennis met de werkzaamheden van de voedselbank. Naarmate ik steeds meer in contact kwam met de vrijwilligers van de voedselbank groeide mijn belangstelling en motivatie om ook een bijdrage te leveren. Vanaf september 2019 heb ik me dan ook aangesloten als vrijwilliger bij de voedselbank en ben ik lid van het bestuur ten behoeve van de portefeuille Deelnemers.

Deze mensen wil ik graag helpen. Met anderen wil ik laten zien dat er wel aandacht voor hen is, dat we proberen hen een hand te reiken. Het werk binnen de Voedselbank Breda biedt mij daarvoor een goede mogelijkheid. De organisatie van de Voedselbank biedt iedere week weer de mogelijkheid om te helpen, als vrijwilliger, als leverancier of als donateur. Zo probeer ik te laten zien dat de deelnemers van de Voedselbank wel meetellen.”