Verlengen 2017-06-03T13:46:58+00:00

Verlenging aanvragen

Op uw deelnemerskaart staat vóór welke datum u uw deelnemerskaart moet verlengen. Bij uw bezoek aan de Voedselbank herinneren wij u 3 weken vóór de afloopdatum hieraan. Indien uw situatie nog niet verbeterd is kunt u met uw hulpverlener verlenging aanvragen. dit doet u door samen met uw hulpverlener een nieuw aanmeldformulier in te dienen bij de Voedselbank. Uw situatie wordt dan opnieuw beoordeeld. Het is van belang dat u minstens 3 weken van tevoren een verlengingsafspraak maakt met uw hulpverlener voor een soepele afwikkeling en overgang.

Maximaal 3 jaar naar de Voedselbank

In principe biedt de Voedselbank tijdelijke hulp. U kunt maximaal 36 maanden voor een voedselpakket in aanmerking komen. Ieder half dient u een verlenging aan te vragen met uw hulpverlener. Op die manier hopen wij dat u in staat bent geweest om uw financiële situatie op orde te krijgen en u zelf weer staat bent om uw boodschappen te kunnen kopen.

U heeft de Voedselbank niet meer nodig

Wij hopen natuurlijk dat uw situatie verbetert. Als u geen voedselpakket meer nodig heeft, maken wij graag een ander blij. Het zou prettig zijn als u zich afmeldt via het formulier. Wij hebben u heel graag geholpen en wensen u heel veel geluk in de toekomst.