Nieuws 2016-10-17T08:20:12+00:00

Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 400 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien.Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda18 november 2017 @ 10:08
Wat hebben we weer mooie producten uit mogen delen. Met een glimlach staan we wekelijks voor elkaar klaar, dat weten al velen. En wat kan je nou met deze prachtige producten maken? We delen met jullie twee gerechten die zeker zullen smaken! De Sint paradeert vanaf vandaag weer rond met zijn pieten. Daarom zul je met deze gerechten extra genieten! Want naast de pepernoten en de marsepein; zijn ook deze lekkernijen geschikt voor groot en klein!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda16 november 2017 @ 15:09
Waarschuwing aan alle deelnemers
Morgen is er een overvloed aan verse groenten en fruit. Neem voldoende tassen mee en probeer vervoer te regelen voor morgen.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd — bij Voedselbank Breda.16 november 2017 @ 14:07
Laatst kopte de krant dat mensen bij de voedselbank ongezond zouden eten. Deze week hebben we dankzij JUMBO, Albert Hein en Lidl een geweldig aanbod in verse groenten en fruit.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft het bericht van Vrijwilligersacademie Breda gedeeld.16 november 2017 @ 12:59
Waar komt jouw mening vandaan? Waarom staan we vaak tegenover elkaar, in plaats van naast elkaar? Dit is een Themabijeenkomst waarbij oud-politieman Ben Spijker samen met de deelnemers op zoek gaat naar de zin en onzin in de media én de gevolgen daarvan!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda voelt zich enthousiast.13 november 2017 @ 12:14
Doneer mee aan het grootste kerstpakket ter wereld! Bij alle winkels van Lidl Nederland kan je t/m 22 november producten aan ons doneren! Hoe? Koop één of meerdere productvouchers --> reken af bij de kassa --> doe de afgerekende voucher(s) in de Voedselbank-box. Top actie!