Nieuws 2016-10-17T08:20:12+00:00

Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 400 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien.Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda8 december 2017 @ 13:54
Vandaag worden weer gezonde en lekkere producten uitgedeeld bij de Voedselbank! En wat kun je zoal met deze producten maken? Genoeg! Deze week hebben we de vraag: begin jij het weekend goed met een lekkere pasta of met een Spaanse tortilla?
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda voelt zich dankbaar.7 december 2017 @ 11:08
Iedere week staan de vrijwilligers van Voedselbank Breda voor je klaar en geven ze de mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug. En op een dag als vandaag, de Nationale Vrijwilligersdag, bedanken we iedereen die zich in zet voor een ander! Zonder de hulp van alle betrokkenen kan de Voedselbank niet bestaan! Bedankt!!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda6 december 2017 @ 20:18
Hier een lekkere tip voor de vele pepernoten die over zijn!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda30 november 2017 @ 20:25
Met het druilerige weer is er niets fijner dan lekker binnen zitten en genieten van een bord warm eten. Daarom bestaat de 'Wat kies jij?' van deze week uit: comfort food. Eten waar je blij van wordt, waar je écht van kan genieten en waardoor die regen buiten eigenlijk niet meer zo erg is terwijl je lekker binnen zit. Deze week stellen we je de vraag: malse karbonade óf boerenkool uit de oven, wat kies jij?
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft een link gedeeld.29 november 2017 @ 21:39