Nieuws 2016-10-17T08:20:12+00:00

Voedselbank Breda

Op dit moment bezoeken ongeveer 400 gezinnen wekelijks de Voedselbank Breda. De Voedselbank Breda is geheel afhankelijk van donaties en de enthousiaste en belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de Voedselbank Breda steunt. Of het nu schenkingen zijn, voedsel of service- en dienstverlening. Zonder deze donaties kan de voedselbank niet draaien. Steunt de Voedselbank Breda! Wilt u een financiële donatie doen? Goederen aanbieden? Of zelf een actie organiseren? Neem contact op via actievoedselbankbreda@gmail.com of bel 076 - 5715458.
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft het bericht van Cingel College gedeeld — dankbaar.9 maart 2018 @ 10:47
Zo hé wat een hoog bedrag! Heel erg bedankt Cingel College​ voor deze mooie actie en jullie gulle donatie​. Met een brede glimlach luiden wij het weekend in!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda voelt zich trots.1 maart 2018 @ 14:27
Even een momentje voor een complimentje. Het is namelijk Nationale Complimentendag! Voedselbank Breda geeft een compliment aan alle donateurs, vrijwilligers en deelnemers omdat zij Voedselbank Breda vormen en voor het succes zorgen dat het nu is!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda voelt zich enthousiast.19 februari 2018 @ 09:50
Het Cingel College organiseert op 27 februari het Vegafest: een avond met lekker eten en een loterij. Én het belangrijkste: de opbrengt gaat naar de Voedselbank! Daarnaast wordt ook die gehele week voedsel ingezameld! Wij zijn natuurlijk enorm blij met het evenement en we hopen dan ook op een grote opkomst!
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft het bericht van Albert Heijn De Burcht gedeeld.15 februari 2018 @ 19:13
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda heeft het bericht van Voedselbanken Nederland gedeeld.14 februari 2018 @ 17:50
Toetsingsnormen 2018 zijn aangepast
Meer mensen kunnen nu deelnemen
In het nieuwe jaar zijn de toetsingsnormen om deel te nemen aan de boodschappendagen weer verruimd. Meer weten over de nieuwe wijze van toetsen en wat dat misschien voor u betekent?

Ga met onderstaande knop meteen naar de de belangrijkste verschillen ten opzichte van vorig jaar in de rubirek Veel Gestelde Vragen.
dit is een tekst die verschijnt bij het klikken op een lint of button