extra’s 2017-02-07T16:27:22+00:00

Kappersbon

Als u een bijzondere gelegenheid heeft, bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of een sollicitatiegesprek en er extra verzorgd uit wilt zien, dan kunt u bij een kapsalon uw haar gratis laten knippen.
Wij hebben wel een bewijs nodig om u een bon te mogen geven. Vraag er gerust naar aan het loket!

Kinderverjaardagen

Als een kind jarig is verdient hij of zij natuurlijk een feestelijke dag. Daarom krijgen kinderen tot en met 12 jaar een verjaardagsdoos om die dag gezellig te kunnen vieren. Eens per maand worden de dozen uitgedeeld en ze staan dus klaar als u komt. Uw kind moet wel op de verjaardagslijst staan. Vraag aan het loket of uw kind inderdaad op de lijst staat en/of de gegevens kloppen.
Van hun 13e tot en met hun 18e verjaardag krijgt ieder kind een taart op zijn of haar verjaardag. U ontvangt van ons een bon waarmee u bij een bakkerij een gratis taart kunt bestellen. Ook hier geldt dat de naam van het kind wel op de lijst moet staan. Informeer bij het loket of de naam er inderdaad op staat! U ontvangt een taart naar grootte van uw gezin.
Het is niet de bedoeling dat u op eigen gelegenheid een taart bestelt! U kunt alleen een taart bestellen als u van ons een bon heeft gekregen.