Doneren 2017-09-26T07:37:50+00:00

Steun ons werk financiëel 

Voedselbank Breda heeft meer geld nodig om jaarlijks zo’n 1500 stadsgenoten in nood te helpen aan voedsel. Wij zijn dingend op zoek naar maatschappelijk betrokken particulieren en bedrijven die ons werk willen steunen. Vandaar onze oproep aan u.

Wij bestaan voor 100% uit vrijwilligers. Veel sponsoren steunen ons gratis met voedsel, raad en daad. Maar desondanks hebben we veel kosten voor koeltransport om veilig voedsel te vervoeren, voor benzine, voor ons gebouw en voorzieningen voor voedselveiligheid waar we voedsel opslaan en uitdelen etc.

Hopelijk twijfelt u geen seconde om te geven. Het welzijn voor onze stadsgenoten is immers een gedeelde verantwoordelijkheid en wij hebben voortdurend zorgen over de continuïteit van onze Voedselbank.

100% van uw gift wordt direct tastbare hulp aan de armste stadsgenoten. Iedere bijdrage is van harte welkom!

Hoe kunt u doneren?

We hebben 2 opties voor donateurs:

Keuze 1. Een éénmalige schenking

Maak het bedrag van uw keuze over naar: NL37 INGB 0005 3881 89 t.n.v. Stichting Voedselbank Breda. Deze schenking kunt u helemaal van de belasting aftrekken.

Keuze 2. Wordt “Vriend van de Voedselbank”

Help ons een langere periode om mensen in nood te helpen. Vrienden van de voedselbank;, zowel particulier of organisatie, kunnen op verschillende manieren regelmatig hun steun betuigen. Stuur een e-mail naar penningmeester@voedselbankbreda.nl en wij nemen contact met u op.

Bedankt voor uw betrokkenheid en inzet!

Voedselbank Breda waardeert onze donateurs zeer en we bedanken u of uw bedrijf graag op onze Facebooken Twitter pagina. Als u hier interesse in heeft kunt u dit aangeven via communicatie@voedselbankbreda.nl